Yangın Kapısı Fiyatları Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen yapıdaki Yangın Bapları en şiddetli kalite ve en onat bedel politikamıza müsait olacak şekilde üretilir.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our site. Changes will take effect once you reload the page.

Yangın bapları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına rabıtlı olarak birkaç farklı dulda seviyesi sağlayabilir. Davetsiz misafirlerin yarar destur olmadan haricen açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kadar) mevcuttur.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlar ve katkısızlıklı bir şekilde vaka yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Yangın merdiveni kapısı, yamanı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı kesin özelliği yardımıyla alevlerin denetçi şeşna tuzakınmasında hamil olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın merdivenleri denli önemli olan vesair bir yapı ise yangın merdiveni kapısı doğrusu (yangın bapsı dır.  Güvenle ve inceden inceye üretilmesi müstelzim bu ürünlerde en küçük bir hataya dahi dünya verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, dizaynı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni bapsı sebebiyle elan risksiz ve tehlikesiz halde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Bilirkişi mimarların layihamlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu mevzuda nispeten duyar davranışları sergilemektedir.

Yangın Kapısının hizmetını gitmek muhtevain meraklı firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapısının hizmetını savsaklama geçirmek yahut amatörce tamir etmek kritik hatimelara şekil hevesliabilir. Bu vetirete İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak takviye alabilirsiniz.

Yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlmalıdır. Umumiyetle maden veya ilenmeşap malzemeler kullanılır. Bapnın lakırtıınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Web sitesine giriş yaptığım andan mebdelayarak, bu sayfadaki formu kullanmam da dahil ayrılmamla son bulan vetirete, Tenvirat Metninde inceliklı olarak bahsedilen verilerin kârlendiği dair bilgilendirildiğimi ve bu kapsamda Bayrakcı Mühür aracılığıyla gerçekleştirilecek muta el işi sürecine berrak rızamın bulunduğunu akseptans, beyan ve taahhüt ederim. Bilgileriniz kızılındı. Teşekkür Ederiz.

Yangın bapsı ne hizmet gestaltlmalıdır? Yangın kapıları manzum hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapısının nöbetlevselliğini ve yangın dayanıklılığını temin etmek yürekin önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak yoklama edilmesi, kapının doğru bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin defosuz olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin isabetli bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çhileıştığının muayene edilmesini yürekerir. Hatta, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve meselearetlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir öbür faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara uygun olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine sahip yapmak, projenize şık boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sebebiyle emniyetli mekanlar oluşmasına katkı bulmak muhtevain İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mahir personelimiz ile yargılama mesajlaşabilirsiniz.

Taliıcı malzeme içermeyen ve kenarıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, taçıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına dirençli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, sutaş sprey ve benzeri Yangın kapısı istanbul fi yatı öbür kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi dokumalmayabilir.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala tütün sızdırmaz olduklarını mazbut kontroller ile denetlemek ve incelemek değerlidir.

Report this wiki page